Isa Hoes & Medina Schuurman

Isa Hoes & Medina Schuurman

Isa Hoes & Medina Schuurman

Isa Hoes & Medina Schuurman

Zijn te boeken voor de lezing ‘Te Lijf: de kunst van het mooi ouder worden’
Oke, we worden ouder, maar dan wel knetterknap en gezond graag

In de lezing ‘Te lijf, de kunst van het mooi ouder worden’ halen Isa Hoes en Medina Schuurman de overgang uit de taboesfeer. Met open vizier onderzoeken zij niet alleen de veranderingen in lijf, hoofd en hart – rimpels, opvliegers en stress – maar ook die op het terrein van vriendschap, seksualiteit, zingeving, moederschap en werk. Het is een feest van herkenning en bevat praktische tips.

Isa en Medina vertellen altijd op een openhartige en persoonlijke manier gelardeerd met een grote dosis humor en zelfrelativering.

We leven echt in een andere tijd. De oudere vrouw is niet meer het afgeschreven blaadje van toen, maar staat juist midden in het leven! Zeker nu de pensioenleeftijd steeds verder op schuift en we sowieso allemaal langer leven. Maar hoe geven we daar in hemelsnaam vorm aan?

Isa Hoes is actrice (o.a. ‘GTST’, ‘Rozengeur & Wodka Lime’, ‘Celblok H’ en ‘De ontsnapping’) en schrijfster van de bestseller ‘Toen ik je zag’ over Antonie Kamerling. Onlangs verscheen haar kinderboek ‘Engel’, dat zij samen met haar dochter Vlinder schreef.

Medina Schuurman is actrice (o.a. Rozengeur & Wodka Lime, Penoza en Celblok H). Daarnaast is zij scenarioschrijfster. Samen met Isa Hoes schreef zij ‘Te lijf’, de kunst van het mooi ouder worden (2016).

Meer Food & Lifestyle