Jet van Nieuwkerk

Jet_van_Nieuwkerk@MarcDeurloo 543x786

Jet van Nieuwkerk

Jet_van_Nieuwkerk@MarcDeurloo 543x786

 is te boeken voor schrijf-, spreek- en presentatieklussen over sport, lifestyle en gezonde voeding.
Deze rijzende ster in food & health-land legt de vinger op de zere plek van iedereen die overijverig gezond wil leven: leg die lat niet te hoog en maak het niet te saai, mensen.

Want dat ga je van je lang zal ze leven niet volhouden. Jet predikt dan ook tot grote vreugde van haar vele fans dat suiker in een taart, een goddelijk kaasplankje en een goed glas wijn op zijn tijd wonderen doen voor je gemoed. Als dat niet healthy is, weten wij het ook niet meer.
Jet werd in 1989 geboren in Amsterdam, studeerde aan de middelbare hotelschool en droomt van een eigen restaurant. Tot die tijd is ze lifestyle editor bij online magazine Amazyine.com, Smulpaap voor Het Parool en columnist voor o.a. Sante en Glamour.nl. Via Instagram en Facebook laat ze bovendien een indrukwekkende rits volgers meegenieten van alles dat haar opvalt in het leven.

In mei verscheen haar eerste boek bij uitgeverij Carrera Culinair, Het Boek van Jet. Met onder meer recepten voor tijdens een date, workout-food en een katerontbijt. Bij Makers Channel heeft Jet haar eigen online kanaal waarop haar webserie ‘Tip van Jet’ is te zien.

Jet is te boeken voor spreek- en presentatieklussen over sport, lifestyle en gezonde voeding. Daarnaast schrijft ze graag columns en langere artikelen voor kranten, bladen en overige media. Jet geeft ook graag kookworkshops en de workshop ‘Lunchen met Jet’.

Meer over jet