Jet van Nieuwkerk

Jet van Nieuwkerk

 is te boeken voor schrijfopdrachten en workshops over sport, lifestyle en gezonde voeding.
Deze ster in food & health-land legt de vinger op de zere plek van iedereen die overijverig gezond wil leven: leg die lat niet te hoog en maak het niet te saai, mensen.

Want dat ga je van je lang zal ze leven niet volhouden. Jet predikt dan ook tot grote vreugde van haar vele fans dat suiker in een taart, een goddelijk kaasplankje en een goed glas wijn op zijn tijd wonderen doen voor je gemoed. Als dat niet healthy is, weten wij het ook niet meer.
Jet werd in 1989 geboren in Amsterdam, studeerde aan de middelbare hotelschool en droomt van een eigen restaurant. Tot die tijd is ze Smulpaap voor Het Parool en schrijft ze voor o.a. Sante en Glamour. Via Instagram en Facebook laat ze bovendien een indrukwekkende rits volgers meegenieten van haar culinaire leven.

In mei 2016 verscheen haar eerste boek bij uitgeverij Carrera Culinair, Het Boek van Jet. Met onder meer recepten voor tijdens een date, workout-food en een katerontbijt. Het was zo’n succes dat nog geen zeven maanden later, in januari 2017, weer een boek verscheen: ‘Tips van Jet’ uit, een kleiner boekje met 100 goeie tips voor een leuk en gezond leven.

Jet is te boeken voor spreek- en presentatieklussen over sport, lifestyle en gezonde voeding. Daarnaast schrijft ze graag columns en langere artikelen voor kranten, bladen en overige media. Jet geeft ook graag kookworkshops en de workshop ‘Granola maken’.

Meer over jet