Lezing Te Lijf

Lezing Te Lijf

In het boek ‘Te lijf, de kunst van het mooi ouder worden’ halen Isa Hoes en Medina Schuurman de overgang uit de taboesfeer. Met open vizier en eerlijke pen onderzoeken zij niet alleen de veranderingen in lijf, hoofd en hart – rimpels, opvliegers en stress – maar ook die op het terrein van vriendschap, seksualiteit, zingeving, moederschap en werk. Tijdens hun zoektocht praten zij met deskundigen – van hormoonarts tot filosoof, van seksuoloog tot voedingsexpert – en experimenteren ze met onder andere botox, rebalancing, trilapparaten en readings. Te lijf is een positief en doortastend boek vol persoonlijke inzichten, ervaringen en kennis van specialisten. Het is een feest van herkenning en bevat praktische tips. ‘Te lijf’ helpt je om van de overgang naar een nieuwe fase de beste tijd van je leven te maken!

Isa en Medina geven Te Lijf lezingen waarin zij ingaan op de positie van de ouder wordende vrouw in deze maatschappij. Dit doen zij op een openhartige en persoonlijke manier gelardeerd met een grote dosis humor en zelfrelativering. Daarnaast is het voor hen ook van belang dat de man/partner van de ouder wordende vrouw meer inzicht krijgt in zijn vrouw en zelfs met haar meegroeit.

We leven echt in een andere tijd. De oudere vrouw is niet meer het afgeschreven blaadje van toen, maar staat juist midden in het leven! Zeker nu de pensioenleeftijd steeds verder op schuift en we sowieso allemaal langer leven. Maar hoe geven we daar in hemelsnaam vorm aan?

Isa Hoes is actrice (o.a. ‘GTST’, ‘Rozengeur & Wodka Lime’, ‘Celblok H’ en ‘De ontsnapping’) en schrijfster van de bestseller ‘Toen ik je zag’ over Antonie Kamerling. Onlangs verscheen haar kinderboek ‘Engel’, dat zij samen met haar dochter Vlinder schreef.

Medina Schuurman is actrice (o.a. Rozengeur & Wodka Lime, Penoza en Celblok H). Daarnaast is zij scenarioschrijfster. Samen met Isa Hoes schreef zij ‘Te lijf’, de kunst van het mooi ouder worden (2016).

Meer Food & Lifestyle