Aaf Brandt Corstius

Aaf Brandt Corstius

is te boeken als spreker, dagvoorzitter en columnist

Vraag informatie aan

 Aaf Brandt Corstius is de ongekroonde Koningin van de column en schreef er duizenden voor de volkskrant, margriet, flow en onze taal.

Daarnaast schrijft ze regelmatig in opdracht columns en weet deze ook als geen ander voor te dragen. Ze staat bekend om haar verfrissende, humoristische kijk op actuele thema’s.

Voor haar boeken haalt ze haar inspiratie uit haar eigen leven. Ze debuteerde met Het jaar dat ik 30 werd. Maakte samen met Machteld van Gelder het voor elke jonge vrouw onmisbare Handboek voor de moderne vrouw. En nadat ze in recordtempo twee kinderen kreeg, schreef ze daarover het boek Het jaar dat ik (2x) moeder werd. In 2018 verscheen werd Aaf dan eindelijk 40 en natuurlijk verscheen toen haar boek Eindelijk 40, Over de voordelen en niet-bestaande nadelen van veertiger zijn. 

Naast haar columns en boeken is ze ook nog eens een geweldige performer. Dat bewees ze tijdens haar deelname aan programma’s als Wie is de Mol? en Maestro.

Met de voorstelling Luxeproblemen speelden Aaf en Machteld van Gelder in allerlei grote Nederlandse theaters en verkochten deze moeiteloos uit. Inmiddels schreef Aaf voor de mugmetdegoudentand twee zeer succesvolle toneelstukken, Fiftyfifty en Een Flinke Linkse Vrouw.

Aaf Brandt Corstius is zeer geschikt voor op maat gemaakte columns, in geschreven vorm of een live geschreven column die zij voordraagt nadat zij de sfeer en gebeurtenissen tijdens een event op haar scherpe en nuchtere wijze heeft geobserveerd en samengevat.

meer over aaf brandt corstius