Aaf Brandt Corstius

Aaf Brandt Corstius is de ongekroonde koningin van de column en schreef er duizenden voor de Volkskrant, Margriet, Flow en Onze Taal. Daarnaast schrijft ze regelmatig in opdracht columns en weet deze ook als geen ander voor te dragen. Ze staat bekend om haar verfrissende, humoristische kijk op actuele thema’s.

Sympathiek én scherp. Gaat dat samen? Wel als je Aaf Brandt Corstius heet. Voeg een flinke dosis humor en een onmiskenbaar talent voor het podium toe en het fenomeen Aaf  is compleet. 

Het werk van Aaf is altijd luchtig, gevat en raak. Met haar indrukwekkend ‘woke’ kennis van actuele zaken en fijnbesnaarde gevoel voor taal is Aaf een graag geziene spreker, dagvoorzitter, verslaggever, masterclass docent en columnist. Dat laatste doet ze live tijdens congressen, vak-evenementen en summits. Liefst neemt ze onopvallend plaats tussen het publiek, loopt mee met allerlei workshops en luistert naar wat er op het podium besproken wordt. Om haar waarnemingen daarna te verwoorden in een pakkende column à la Aaf, die ze – bijvoorbeeld ter besluit van een evenement – zelf voordraagt.

Nice to know: ook als de voertaal Engels is, kan Aaf een dag meer dan bekwaam omlijsten of leiden.

Aaf werd eerder al geboekt door bedrijven als ABN Amro, Vodafone, DPG Media, Achmea en PricewaterhouseCoopers.

    Contact