Kookmutsjes

De zussen Najat en Nadia zijn beter bekend als de Kookmutsjes en hebben in korte tijd een van de populairste kook- en bakcommunities van Nederland en België opgebouwd. Van jong tot oud, iedereen loopt weg met de vrolijke zussen. Niet zo vreemd, want De Kookmutsjes maken lekker koken voor iedereen toegankelijk.  

Najat en Nadia weten het zeker: verbinding begint aan tafel en van delen wordt iedereen beter. De recepten van de Kookmutsjes komen daarom uit allerlei culturen, maar zijn ook heel laagdrempelig. Jong of oud, ervaren kok of een beginner, ouderwets, modern of gewoon jezelf – de Kookmutsjes laten zien dat iedereen iets lekkers op tafel kan zetten. Probeer maar gewoon!

Ook in hun communities op hun website, Facebook, Instagram en Snapchat brengen de Kookmutsjes mensen en culturen samen. De enthousiaste achterban is enorm actief op de socials en bestaat uit honderdduizenden fans in alle leeftijdsgroepen. Er wordt veel gereageerd, gedeeld en uitgewisseld binnen de community. Recepten, tips, vragen – iedereen staat voor elkaar klaar. Heel bijzonder, zo’n inspirerende en liefdevolle gemeenschap, waar alles draait om warmte, support en natuurlijk: eten, eten en eten.

Een eigen Kookmutsjes-recept met uw product? Een productpromotie, workshop, campagne, Ramadan special of branded kookboek? De Kookmutsjes maken er gegarandeerd een succes van.

29 September 2020 verscheen Het Grote Kookmutsjes bak- en kookboek.dat met een knal op nummer 1 in de Bestseller60 binnen kwam.

 

    Contact