Mooncake

Mooncake is een nieuwe ster aan het culinaire firmament. The Queen of Culinary Treasures heeft een eigen videoserie bij de Volkskrant (2 miljoen views en counting) en was te zien bij RTL4’s 5 uur Live. Ze werd door een vakjury unaniem verkozen tot Foodblogger van het Jaar (‘16-’17) en haar Insta en FB zijn razendpopulair onder culinaire volgers met verfijnde maar avontuurlijke smaak.

Mooncake (aka Jonneke de Zeeuw) is dé specialist in het ontdekken van culinaire pareltjes. Waar moet je in Nederland gegeten hebben voordat je deze planeet verlaat? Krokante Marokkaanse b’stilla, Georgische khachapuri, Indiase samosa chaat of Poolse pierogi – Mooncake weet als geen ander bij welk tentje, toko, eethuis of stalletje je moet zijn voor de lekkerste streetfood. Inspiratie en tips voor bijzondere ingrediënten, recepten, keukenspullen en markten? Mooncake wijst de weg in de culinaire underground.

Als expert van de Nieuwe Nederlandse Keuken weet Mooncake één ding zeker: proeven van andere foodculturen vergroot je wereld en brengt mensen samen. Mooncake kan ook daar heerlijk over vertellen. Ze is een open boek en toegankelijk – als ze iets lekkers proeft begint ze te glunderen, ze is ongezouten (maar flink gepeperd) en dat maakt haar zo geliefd bij een breed publiek.

Mooncake’s onbetwiste specialiteit is haar food tour, wandelingen waarop je de allerlekkerste hapjes uit alle windstreken maar toch van Nederlandse bodem proeft. Deze food tours kunnen ook op maat worden ontwikkeld voor uw merk, bedrijf, product of evenement. Maar denk ook zeker aan Mooncake voor expert talks, inspiratie-sessies, product promotions, culinaire visie-ontwikkeling, food curation, journalistieke food producties en trainingen.

    Contact