Ronald Giphart

Giphart is de alleskunner onder de Nederlandse schrijvers. Hij schrijft boeken, filmscenario’s, staat op het podium en geeft ook nog eens lezingen over liefde, seks en gastronomie (niet tegelijkertijd).

Vanaf zijn debuutroman Ik ook van jou behoorde hij tot de top van de Nederlandse literatuur. Al snel volgden er nog meer succesvolle boeken zoals GiphPhileine zegt sorry en Ik omhels je met duizend armen. Inmiddels beslaat het indrukwekkende oeuvre van Giphart tientallen romans, non-fictie boeken, novelles, kookboeken en zelfs een graphic novel.

Naast gastronomie en leiderschap heeft Ronald nog talloze andere fascinaties waar hij fantastisch over kan schrijven én vertellen. Wetenschap. Seks. Taal. De evolutie van de mens, het belang van storytelling, robotisering, de biologie van de liefde, de werking van humor en ons feilbare brein… waar is deze man eigenlijk niet in thuis? Het moge duidelijk zijn: Giphart is de meest breed inzetbare spreker en dagvoorzitter van Nederland. En het verklaart ook waarom hij al zo lang een hit is bij de opdrachtgevers van Bureau Bruinzeel.

    Contact