Swami Purnachaitanya

Swami Purnachaitanya (1984) is auteur, spreker en gids. Hij werd in Nederland geboren als Alexander en vertrok na zijn studies naar India, het geboorteland van zijn moeder. Daar ging hij in de leer bij guru H.H. Sri Sri Ravi Shankar (internationaal humanitair, spiritueel leider en vredesambassadeur). Sri Sri benoemde Alex uit Leiden – als enige westerling ooit – in 2012 tot swami. 
Zijn boek Looking Inward (juni 2021, oorspronkelijke titel) is een bestseller in India. De rechten zijn internationaal verkocht, boek wordt onder meer uitgebracht in het Engels, Duits, Portugees, Italiaans, Russisch en Arabisch. De NL EDITIE VERSCHIJNT 5 april met de titel Vind je innerlijke kracht.

Swami Purnachaitanya geeft leiderschaps talks als onderdeel zijn global mission om ook (juist) de corporate wereld bewuster te maken van het belang van mentale gezondheid. Swami sprak onder meer bij: Microsoft, Barclays, Global YPO, IMC Chamber of Commerce en vele andere. Talks for every business – Leadership & inner strength. In april en mei 2022 is hij beschikbaar voor sessies, ook in jouw conference room tijdens een lunch break motivational!

Swami Purnachaitanya biedt 3 programma’s aan voor bedrijven met na ieder programma een aantrekkelijke take away voor de deelnemers. Namelijk een praktische en nuttige ademhalingstechniek die zelf beoefend kan worden, praktische inzichten in hoe onze geest werk en hoe we ons energieniveau kunnen verhogen, en ook hoe we deze kennis kunnen toepassen om gezonder, gelukkiger, effectiever en succesvoller te zijn, alsook een praktische ervaring van meditatie.

(1) Shots of Serenity (30 min)
Veranderende tijden vragen om een nieuwe aanpak. De paradigm shift van Time Management naar Energy Management & Mind Management.

(2) Mastering the Mind (45 min)
Energy Management & Mind Management vs. Time Management, met meer inzicht in hoe onze geest werk, de wetten van de geest, en hoe je effectiever met stress etc om kan gaan. Veerkracht (resilience) is zowel fysiek als mentaal en emotioneel tegenwoordig nog belangrijker – niet alleen voor je persoonlijke gezondheid en geluk, maar ook voor je productiviteit en success op het professionele vlak.

(3) Intuitive Leadership (60 min, can be extended to 90 min)
Naast alles wat er in de Mastering the Mind module wordt behandeld, hebben we het ook over een nieuwe dimensie van leiderschap, en hoe leiders en managers vaak niet voldoende zijn voorbereid om te leiden in een situatie van crisis, verandering of wanneer het systeem faalt. Praktische kennis en technieken worden aangerijkt die heel essentieel zijn voor Intuitive Leadership

Pak die Shots of serenity: over hoe je meer balans in je leven krijgt en tóch die ballen hoog houdt. Omdat CEO’s, leidinggevenden en managers nooit voldoende voorbereid kunnen zijn op een crisissituatie of plotselinge veranderingen. Swami biedt kennis, technieken en tools en lekker praktisch: Energy & Mind vs Time Management. Op naar meer intuïtief leiderschap en leading from within.

    Contact