Tanja Kok

Tanja Kok is presentator van het ochtendprogramma Goedemorgen Nederland op NPO1 en van Stand van Nederland, Generation Next, een onderzoeksprogramma voor millenials dat wordt uitgezonden op de zaterdagavond op NPO2.

Voor ze de overstap maakte naar WNL werkte Tanja bij Talpa waar ze voor Hart van Nederland veel live-verslaggeving, onder andere van de Formule1, voor haar rekening nam. Ook maakte ze de succesvolle podcast De Adoptienon.

Tanja Kok deelt niet alleen het nieuws, maar maakt ook boeiende verhalen die mensen raken. Zo schreef ze Help! Ik ben model een handboek voor jonge meiden en jongens die in de modellenwereld (willen) werken. Tanja, studeerde Communicatie en werd internationaal ontdekt als model op haar 24ste. Ze neemt je in haar boek mee in de bijzondere modewereld van achter de schermen naar vóór de camera en óp de catwalk.

Tanja staat niet alleen voor de camera, ook op live events is haar sprankelende aanwezigheid een waardevolle toevoeging. Of het nu gaat om presenteren, interviews afnemen of het geschreven woord, alles wat ze doet, doet ze met professionele flair.

Met haar passie voor kunst, mode en media is Tanja altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

 

 

    Contact