Hans Spitsbaard

Hans Spitsbaard

Hans Spitsbaard

Boek

Hans Spitsbaard

voor workshops, bak demo’s en als zoete broodjes bakker

Vraag informatie aan

Sterrenchef Yotam Ottolenghi bood hem een baan in Londen aan, maar voorlopig vaart Hans zijn eigen koers.
Precisie is zijn trademark, chocolade zijn passie.

Hans Spitsbaard (1995) won afgelopen jaar als jongste deelnemer ooit het kijkcijferkanon “Heel Holland Bakt”.

Door het winnen van het programma heeft Hans geen tijd meer om naar school te gaan en is zijn studie technische bedrijfskunde on hold gezet want Hans heeft zijn zinnen gezet op een toekomst als patissier. Dat technische talent zit er nu eenmaal in, dat is ook te zien aan de stijl waarin Hans zijn baksels vormgeeft. Door deze benadering zien zijn veelal klassieke recepten er professioneel, superstrak en toch onweerstaanbaar lekker uit. Precisie is zijn trademark, chocolade zijn passie.

Zijn voorliefde voor chocolade maakt deze jonge patissier voor menig moeder een droom van een schoonzoon. Hans heeft in 2018 stage gelopen bij Patisserie de Rouw en mag zich vanaf nu een professional in het vak noemen, sterrenchef Yotam Ottolenghi bood hem een baan in Londen aan, maar voorlopig vaart Hans zijn eigen koers.

Loopt Hans eenmaal warm voor iets, dan is er weinig kans dat hij er niet heel erg goed in wordt. Behalve bakken fotografeert hij graag (en daar is hij dus ook heel erg goed in) en is hij een fanatiek hardloper. Daarbij geeft hij workshops, bak demo’s en gaat hij samenwerkingen met passende merken aan.

Afgelopen jaar kwamen er samenwerkingen met Coca Cola Fris Chicks, Philadelphia en Only for Men tot stand en is hij ambassadeur van het merk Kenwood.

Bake it away, Hans. 

Hans Spitsbaard winnaar Heel Holland Bakt

Taartjes van Hans bakt

Meer Hans Bakt