Kluun

Kluun-Marc-Deurloo

Kluun

Kluun-Marc-Deurloo

is te boeken als spreker, columnist en dagvoorzitter.
Kluun kwam als een komeet de literaire wereld binnen met zijn debuutroman Komt een vrouw bij de dokter. Verguisd door de elite, omarmd door zijn lezers. 

Kluun deed de literaire wereld verder opschudden met zijn Nightwriters. Onder de provocerende titel ‘literatuur zoals het niet bedoeld is’ zag hij als eerste de potentie van de nieuwe generatie schrijvers om een literaire avond nieuw leven in te blazen. Als oud-reclamestrateeg heeft hij als geen ander voeling met het bedrijfsleven. Kenner van het uitgaansleven. Weet wat er speelt. Combineert humor met zelfspot. Schopt graag heilige huisjes omver en durft impopulair te zijn. Onderwerpen waar Kluun makkelijk mee uit de voeten kan zijn: reclame & marketing, man/vrouw verhoudingen, uitgaan, muziek, leven-dood, het roer om, populaire cultuur, voetbal (Ajax).

Begin 2017 verschijnt Kluuns nieuwe roman DJ waar hij vijf jaar aan werkte. DJ is een roman over een wereld waarin iedereen iedereen gebruikt, geld en roem het hoogste goed zijn geworden en niets, maar dan ook niets meer echt is.

Meer over kluun