Bureau Bruinzeel vertegenwoordigt een selecte groep invloedrijke makers. Bewezen talenten met een aansprekend verhaal, een grote achterban en een nog grotere zeggingskracht. 

Al sinds 2008 vertegenwoordigt Bureau Bruinzeel een selecte groep invloedrijke makers. Toonaangevende schrijvers en culinaire smaakmakers van Nederland – bewezen talenten met een aansprekend verhaal, een grote achterban en een nog grotere zeggingskracht. Want kwaliteit telt. En een goed verhaal beklijft.

Bureau Bruinzeel biedt storytelling, branded content, exposure, PR-waarde en brand value voor uw merk, bedrijf, product of evenement. Met onze jarenlange ervaring en netwerk in de wereld van literatuur, media en events weten we als geen ander wat er nodig is om tot een onvergetelijk resultaat te komen. In welke vorm? Met zoveel creativiteit in huis zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk aan een column- of recept op maat, een merk versterkende samenwerking of een lezing die nog dagen nazindert. We denken graag met u mee.

miranda@bureaubruinzeel.nl

Bureau Bruinzeel
Pilotenstraat 19
1059 CH Amsterdam

+31621564704

info@bureaubruinzeel.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief