Lezing De Nieuwe Nederlandse keuken

Mooncake Bureau Bruinzeel

Lezing De Nieuwe Nederlandse keuken

Met MOONCAKE book je zowel een inspirerende spreker als een culinaire ontdekkingsreis van dé deskundige op het gebied van de Nieuwe Nederlandse Keuken.

MOONCAKE bouwt gestaag en al etend aan een archief van recepten en verhalen (smaken en producten) dat de basis van de Nieuwe Nederlandse Keuken vormt. Een eigentijds narratief van ‘ons’ culinaire cultureel erfgoed. Het culinaire klimaat van Nederland verandert in rap tempo, en dat is ‘het hoogtepunt van geslaagde integratie’, aldus MOONCAKE. Niets is tenslotte zo verbindend als eten. Deze smakelijke lezing (uiteráárd met visuals om van te watertanden) is vervlochten met haar persoonlijke verhaal over het leveren van een authentieke, waardevolle en maatschappelijke bijdrage door iets te doen wat écht bij je past. Food is hier het perfect medium voor: je maakt iets, zet het de mensen voor en eet samen verder. Iets doen waar je in gelooft, waarvan je anderen kan laten meegenieten geeft enorme voldoening, net als een goede maaltijd.

MOONCAKE is dé autoriteit op het gebied van nieuwe smaken en smaakcombinaties. Denk daarom voor brandversterking aan deze Queen of Culinary Treasures om jouw food product op een frisse manier in de markt te zetten. Als geen ander weet ze welke producten bij welke receptuur en smaakcombinaties passen. Met de kennis van MOONCAKE gaat er een wereld aan smaken (texturen en geuren) voor je open. Zeer interessant voor food businesses, retailers en vakbladen op zoek naar verdieping of een nieuw gezicht.

Meer Mooncake