Over ons

Bij Bureau Bruinzeel boekt u schrijvers die uw bedrijf, product of evenement verrijken met een goed verhaal. Een goed verhaal beklijft. Een slecht verhaal nog meer.

Miranda Bruinzeel

Bureau Bruinzeel is een nieuw fenomeen. Schrijvers hebben natuurlijk een uitgever, maar daarnaast gaan steeds meer eigentijdse schrijvers op zoek naar andere manieren om hun gedachtengoed te delen. Ze willen hun literaire talent en passie graag inzetten voor interessante, nieuwe projecten.

Tegelijkertijd zoeken bedrijven naar goede verhalen. Moderne marketing & communicatie draait om storytelling. Echter, de ene story is de andere niet. Met een goed verhaal komt u ver, met een ander verhaal…nou ja, laten we het vergelijken met die onvergetelijke eerste indruk.

 

Wij verzorgen de perfecte symbiose tussen literair werk en moderne communicatie.

Grensoverschrijdend – alleen als u dat wilt.

                  

 

Als we er een label op moeten plakken, dan valt Bureau Bruinzeel meer in de categorie managementbureau en ‘matchmaker’ dan ‘uitgeverij’.

Wij vinden voor u de perfecte match voor een snelle, korte of langdurige relatie met een schrijver (m/v). En dat zijn relaties met inhoud, altijd. Relaties met een lach en een traan, met passie, met prikkelende quotes en visies en – indien gewenst – met een gepaste dosis confrontatie. U geeft de grens aan, wij zoeken hem op.

 

Vraagt uw project om een geoefende pen en gestructureerde gedachtengang? Behalve unieke woordkunstenaars, zijn onze schrijvers ook scherpe denkers, unieke performers, boeiende entertainers, sprekers, fantasierijke workshopleiders, uitmuntende voice-overs, gedegen dagvoorzitters en niet-van-hun-stuk-te-krijgen discussieleiders.

 

En, we stippen het graag nog even aan: schrijven doen ze met alle liefde, ook voor u.

 

Dus bel ons vooral als u op zoek bent naar een literaire twist voor uw jaarverslag of een gedicht op maat voor de jubilerende CEO, CFO of de verkoper-van-de-maand.

 

Hypermodern maar ouderwets klantvriendelijk

We staan open voor alles en ontwikkelen graag met u mooie projecten, waarmee u uw bedrijf of evenement extra power, schwung, joie de vivre of een vleugje Weltschmerz geeft.
Dat is dan ook het enige conventionele aan ons: we zijn ouderwets klantvriendelijk.